Ona Koja Je Protraćila Dan

Napisala sam bila neki kritički osvrt na ove današnje događaje, ali sam skontala da je nebitno. Sve nešto profesionalno redala, bgm uvukli mi se ovi predmeti u kosti. Današnji dan je dobro poslužio kao priprema za ispit iz etike u ponedjeljak, i LGBTovci i kontraskup, i abortus i zakoni.

Danas sam gledala treš, slušala treš i jela rahat lokum sa šljivom. Dan mi je prošao u neproduktivnosti i osjećam grižnju savjesti, ali pišem sebi +20 u mentalno zdravlje.

Cjelokupno moje pretvaranje i pretjerivanje s riječima kad treba da šutim i slažem minimalno da se pokrijem će mi debelo doći na naplatu jer karmički zakoni tako funkcionišu. Čitav skeč sam danas napravila upravo jer mi sve prolazi i afirmacija nikad dosta, just in case. It's a lie built on a lie, on a lie, on a lie. Toliko da i sama vjerujem u to ponekad. Najbitnije u svemu tome je da se zaista ne tiče nikog nit ima kolaterala, tiče se samo mene i samo mene može povrijediti, što je pozitivno u tom potencijalnom scenariju. Negativno je čitavo postojanje tog potencijalnog scenarija.